вторник, 2 октомври 2012 г.

Natural & Deluxe


Нова, иновационна, луксозна и модерна грижа за вашата кожа


Искам да ви представя новата серия на Екомаат - Natural & Deluxe.
На първо място защо инавационна?
Защото в маслообразните флуиди са вложени екстракти  извлeчени  чрез най-модерната и безвредна за околната среда технология с въглероден диоксид.
Доказано е, че добити по този начин екстрактите съдържат голямо количество биологично активни вещества, различни от тези на етеричните масла, които се добиват чрез дестилация. Много важен е и факта, че екстрактите запазват автентичният аромат на растението, което прави употребата на продуктите невероятно ароматно преживяване.

Защо луксозна?
Защото маслообразните флуиди, които сме създали са уникални. Заради опаковката, в която се предлагат, състава който изключително е прецизно композиран и шишето, което е с възможно най-високо качество за добро съхранение и запазване на продукта, прави серията изключително луксозна.
Защо модерна?
Защото в днешно време всеки се стреми да е малко или много "Био". Все повече хора не са безразлични към храните и напитките, които консумират.....
Модерните "зелени" хора се придържат към екологичния начин на живот и се стремят да живеят в хармония с природата. Знаят, че храната за кожата е храна и за целия организъм. Именно на тях предлагаме нашата серия Natural & Deluxe плод на модерна зелена технология.
Серията е създадена за да покрие изцяло всички нужди на кожата на лицето, шията и деколтето, а наличието в екстрактите на такива групи вещества като стероиди, витамини, естрогени
                                                      и др. позволяват продуктите от серията да са создравителен
                                                      ефект.

http://ecomaatshop.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар