вторник, 12 май 2009 г.

Специалистът Ви съветва...

Пролет е, да почистим организма от токсини !

Пролетта е сезона, в който всичко се раззеленява и разцъфва за нов живот. Телата ни се събуждат от зимния застой, активират се и се подготвят за по топлите дни. Ето защо ние трябва да им помогнем в това така не лесно начинание, а иминно почистването от токсини трупани през всичките студени дни.
Нашето предложение за пролетта е композиция "Стимул". Както става ясно и от името всичко в тази композиция стимулира и активира. Композицията съдържа етерични масла от: Хвойнови плодове, Розмарин, Грейпфрут и Лавандула и има изразени детоксикиращи свойства, като стимулира движението на течности в тялото.
Етеричното маслото от Хвойнови плодове ускорява процесите на разграждане, микроциркулация и лимфодренаж, най-желания резултат при антицелулитните процедури. Подпомага по–бързото възстановяване на организма след боледуване, засилва имунната система.
Етеричното маслото от Розмарин притежава натурални антиоксидантни свойства, има доказани противовирусни свойства и предпазва черният дроб от инфекции. Масло от Розмарин стимулира нервната система и мозъка, и се използва за подобряване на концентрациятя.
Етеричното маслото от Грийпфрут освежава и повдига духа, подходящо е при депресия и главоболие. Като мощен лимфостимулатор с изразени диуретични свойства маслото се включва в терапии за елеминиране на застойни и целулитни натрупвания.
Етеричното маслото от Лавандула е най-многостранно приложимото масло. Релаксира и освежава, балансира и успокоява духа тялото. Маслото подпомага извеждането на токсините от организма и влияе положително на функцията на централната нервна система, черния дроб и кръвта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар