вторник, 22 февруари 2011 г.

Етерично маслото от Здравец - натурална алтернатива за кожата на модерния мъж

Често ми се случва като козметик мъжете да ми споделят, за проблемите на кожата си след бръснене. Някой от тях не понасят течните автършейфове, които щипят и им създават дискомфорт, други пък не понасят тези с консистенция на емулсия или крем, защото им лепнат на лицето през целия ден. Има и трета група - такива, които са с по-гъста брада и получават обриви и зачервяване по кожата след бръснене.
Това, което всички знаем е, че след браснене кожата се нуждае от продукт, който да успокои, да хидратира и освежи. Тъй като мъжете както се оказва са доста капризни, аз разбрах, че продукта не трябва да щипе, да лепне и да образува пъпки.
Имам какво да ви предложа! На  вас, всички мъже, които сте модерни, взискателни и, за които не е достатъчно просто да нанесете нещо....
Предлагам, етеричното масло от Здравец на "Екомаат".
Вечнозелените листа на растението са източник на аромат, който замръзва при температури под 40 градуса, поради което се разфасова като  10% разтвор на етеричното масло в био жожоба. Предложено по този начин етеричното масло се превръща в готов автършейф за след браснене. Маслото от Здравец има  изразени хидратиращи свойства  и естествен слънцезащитен фактор. Зеленият му цвят се дължи на азулени, които имат противовъзпалително и успокояващо действие  при сърбежи и кожни възпаления.
Ароматът влияе при безсъние и неврогенно главоболие, употребява се при високо кръвно, силен антиоксидант и имуностимулатор.
По своя химичен състав маслото от жожоба е уникално, съставът му е сходен с този на себума, който отделя кожата, което е съществено условие за лесното му абсорбиране. Съчетанието на омекотяващи и овлажняващи свойства  правят този течен восък един от най-добрите липидни материали, използвани в съвременната козметика.

От всичко казано до тук става ясно, че етеричното масло от Здравец 10% в жожоба, може да задоволи и най - капризните и взискателни мъже.
Остава само да го пробвате и ще се уверите, че ефекта е впечатляващ.
Нанасяйте няколко капки затоплени мужду дланите деректно върху кожата. Оставете се сладкия, дървесен и хербален ароматът на дъхав зравец да ви омае и отнесе в сенчестите, влажни и тихи кътове на планината, там където може да се заредите с неизчерпаемата сила и енергия на природата.
Насладете му се!

http://ecomaatshop.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар