понеделник, 18 април 2011 г.

Защитни бебешки масла ДоДо "Лайка" и ДоДо "Роза" за масаж и баня


Те са идеалните продукти за релаксиращ масаж, хидратиране и защитаване на бебешката кожа.

Масажът, всички бебетата го обичат толкова много, превръща рутинното къпане в диалог с мама и татко чрез.... докосване. Ако го извършвате преди кърмене или преди слагане за сън релаксиращото му действие може да подпомогне лесното заспиване.

Изберете тихо и топло място около25 ºС
Измийте ръцете си и махнете бижутата от тях. За да бъдете максимално спокойни може да тествате продукта на малка площ от кожата, например на сгъвката на лакътя.
Преди да започнете се уверете, че кожата на бебето е подсушена.
Затоплете 2-3 дозирания от маслото между дланите си и деликатно масажирайте отделните части на лицето и телцето. Движенията трябва да са поглаждащи и леки, а втриванията максимално нежни.

За бебета до 1 месец, за да се намали изсушаващия ефект на водата, прибавете една капачка масло към водата за къпане. Разбийте добре.

Бебешките масла ДоДо се нанасят след всекидневната бебешка вана. Нежният аромат на екстрактите и топлите ръце на мама или татко, превръщат нанасянето на маслото в очакван и жадуван ежедневен ритуал. Движенията са много леки и нежни, без триене и натискане. Слоят от маслото е фин, без да се формира плътен и дебел слой.

Бебешко масло ДоДо „Лайка“ съдържа комплекс липидни вещества от растителни масла от Арган, Ивнинг Примроз и Жожоба и СО2 екстракти от лайка, невен и лавандула. Бебешко масло ДоДо „Роза“ съдържа комплекс липидни вещества от растителни масла от Арган, Ивнинг Примроз и Жожоба и СО2 екстракти от плодове на шипка и българска роза. Съставките успокояват и овлажняват кожата на бебето, като едновременно и я защитават.
Маслото от Арган възстановява и съхранява естествения хидролипиден слой на кожата.
Комбинациите от масло от Жожоба и СО2 екстрактът от българска лавандула в Додо „Лайка“, както и масло от Жожоба и СО2 екстракт от българска Роза в Додо „Роза“ обезпечават лек и ефективен защитен слой. СО2 екстрактите от Лайка и Невен в Додо „Лайка“ успокояват и възстановяват кожата, като отстраняват и последствията от пресушаване.
Докосването с автентичния аромат на лайка повишава доверието на бебето към мама и татко.
СО2 екстрактът от плодове на Шипка в Додо „Роза“ допълва хидратиратиращото действие на маслото, при това без да се нарушава процесите на дишане на кожата.

За бъдещи майки ДоДо „Роза“ е подходящ продукт за подържане на здрава и еластична кожата както на лицето така и на тялото.


http://ecomaatshop.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар