сряда, 12 декември 2012 г.

Как да се грижим за кожата през зимата

Вече писах, за това колко е важно да се съхранява хидро-липидната бариера на кожата. Здрава бариера-здрава кожа!
За да се запази здрава тази бариера през зимата е нужно да се внимава не само с продуктите за защита и подхранване, а и с тези, които обичайно се използват за измиване и почистване на лицето. Щателното измиване сутрин и вечер с гел или пяна, дори и да са упоменати, като специални за суха и чувствителна кожа, в повечето случаи измиват и осапуняват не само повърхностните замърсявания, а и липидите, които са част от хидро-липидната бариера на кожата. За да си ги възстанови на кожата и трябват от 24 до 48 часа, а  почистващи продукти обикновено се използват ежедневно. Кожата става суха, усещате я обтегната след измиване и имате нужда незабавно да поставите нещо "мазно" на лицето. Това е естествена реакция......
Премахнете всички козметични продукти, които лишават кожата ви от липиди, хидро-липидната мантия е най- естествения крем за кожата!
Предлагам да опитате за почистване, тонизиране и хидратиране на лицето да използвате термална вода Липа от серията Natural&Deluxe на "Екомаат". Ароматната вода от Липа има интензивно хидратиращо действие, като помага задържането на влагата, подобрява еластичността, възвръща гладкия вид и виталвост на кожата. Впръсквайте ежедневно на почистено лице и финия облак от микрокапчици, ще ви омае с аромата на липа, нежно сладък и изискано свеж. Може да използвате термалната вода като средство за почистване, като впръскате и след това нежно почистите с памучен тампон. Може да се използва и за тонизиране и хидратиране като се впръсква и се оставя да попие в кожата. След изпарението върху кожата се формира невидим минерален филм с прекрасния аромат на липа. Когато лицето е изложено на влиянието на климатици или централно отопление, които пресушават въздуха, термалната вода може да се впръсква и няколко пъти дневно.

А ето и цялостоното предложение за грижа за кожата на лицето през зимата:

Сутрин и вечер използвайте термална вода Липа за да почиствате кожата на лицето. Тя ще премахне остатъците от замърсявания, нежно ще почисти без да остава усещане за сухота и дисконфорт на кожата.
Като продукт за подхранване и защита използвайте маслообразен флуид Люляк от серията Natural&Delux. Нанасяйте една до две помпички от флуида на лицето шията и деколтето, не забравяйте и околоочния контур.
Ако кожата ви е много суха и дехидратирана впръсквайте от термалната вода Липа на лицето си неколкократно през деня.

КОЛЕДНА И НОВОГОДИШНА ПРОМОЦИЯ!
В дните до нова година фирма "Екомаат" предлага на почитателите на Био и Органик продуктите за лице: Термална вода Липа и Маслообразен флуид Люляк от серията Natural & Deluxe на промоционална цена с 20% отстъпка!

http://ecomaatshop.com/ 













Няма коментари:

Публикуване на коментар