вторник, 25 ноември 2014 г.

Био пулс парфюм "Антик"

В днешни дни, много се говори за средствата, които подпомагат за снемане на стреса и премахване на безпокойството и напрежението, на които всеки от нас е подложен ежедневно.
Несъмнено в тази откровенна "Битка", ароматерапията заема едно от ключовите места.
Естествено причините за това са бързия път, по който ароматните молекули преминават чрез обонянието, към белите дробове и достигат до кръвта, където отдават всяка една своя частица. Човек разпознава до 4000 аромата и ги улавя от разстояние до 4 м. Доказано е, че ефектът от действието на веществата, постъпващи в организма по дихателен път, се проявява 20 пъти по-бързо в сравнение с постъпващите вътрешно.
Именно това е най-лесния начин да се въздейства върху психиката и настроението на човека!
Представете си, че човешкия организъм представлява енергийна система, която подобно на кръвообращението движи човешката енергията по пътиша наречени меридиани.
Този поток на енергия обаче, е под влиянието на различни фактори, като време, сезони, болести и др. Балансиране на тази енергия и възстановяване на равновесието, може да се постигне чрез притискане на точки от меридианите на тялото, чрез което се влияе на потока на жизнената енергия в тях. Това е лечебен метод от китайската традиционна медицина наречен акупресура, като основно средство за премахване на блокажи, успокояване и лечение на различни проблеми.


Сега си представете, че имате възможност да поставите от любимия си аромат върху именно такива, болезнени билогично активни точки на тялото...............
Био пулс парфюм „Антик“ обединява ефекта, който аромата има върху психиката, както и въздействие върху биоактивни точки на човешкото тяло.
Неповторимото и автентично ухание на бяла роза, Rosa Alba  нанесено върху пулсиращи точки  и вдишването на аромата намалява влиянието на стреса и  заздравява кожата. Загадъчният ароматът е свеж и чист, едно невидимо очарование на невинността и смиреността на бялата роза. Тайнствен, но и опияняващ с красота и нежност.
Само с едно нанасяне върху точките, ароматните молекули въздействат като катализатор на жизнената енергия, балансират и лекуват.

Уловеното бяло ухание нанесено с био пулс парфюм „Антик“е абсолютно чисто и автентично, неповторимо и различно от познатия аромат на Rosa damascena.
Това не е просто парфюм, който да нанесете и да ухаете на околните. Това е ароматерапевтична грижа за вас самите, за вашето тяло, емоции и здраве.
Насладете му се! 



Няма коментари:

Публикуване на коментар